– Der røyk den årlige julelunsjen – Hnytt

Siste:

KOMMER?: Kommer Davy Wathne på årets julelunsj?
KOMMER?: Kommer Davy Wathne på årets julelunsj?

– Der røyk den årlige julelunsjen

TV2s sportsanker Davy Wathne har i mange år vært fast deltaker på FKHs årlige julelunsj.

FOTBALL: Davy Wathne har siden 2008 vært fast inventar under FKHs årlige julelunsj, og har satt stor pris på å bli invitert.

Da han så at FKH ønsker å være lojale mot NFF og NTF i Haugesunds Avis, trodde han at julelunsjen røyk, og ytret seg på Twitter.

– Der røyk den årlige julelunsjen, skriver han.

Wathne forteller på telefon at han ser på det som en stor tillitserklæring og hedersbevisning at FKH har invitert han år etter år.

– For meg er denne julelunsjen et av fotballårets høydepunkt. Jeg synes det er veldig stas. Det er nesten rørende at de inviterer en gammel tulling fra Bergen ned der og gir meg inntrykk av at jeg er en ønskelig gjest, sier Wathne, og utdyper tweeten sin:

– Som en konsekvens av at FK Haugesund er lojale mot NFF og NTF så vil de la være å invitere meg, det var det som var min tanke. Det var bakgrunnen for spontanytringen, sier Wathne og legger til at han selvfølgelig kommer til å delta om han får en invitasjon i år også.

JULELUNSJ: Davy Wathne trodde julelunsjen, som han har vært med på i flere år, var over for hans del. SKJERMPDUMP: Twitter

Blir invitert

Ingolf Steensnæs markedssjef i FK Haugesund, var ikke kjent med Wathnes utsagn da Hnytt tok kontakt, men kommer med gledelige nyheter for det som har vært trekkplasteret for julelunsjen.

– Vi kommer til å invitere ham. Det er ikke noe problem. Så får det være opp til ham selv, sier Steensnæs.

Fjorårets julelunsj besto av panel der halvparten var fra TV2 og den resterende halvparten fra Eurosport, og Steensnæs forteller at det er naturlig at hovedvekten av panelet førstkommende julelunsj blir fra Eurosport.

– Det er naturlig at vi bruker folk fra Eurosport nå, siden de har Eliteserien, men vi ønsker gjerne Davy med hvis han har lyst, sier Steensnæs.