NTF presiserer at de ikke boikotter TV2 – Hnytt

Siste:

Foto: Erik Johansen / NTB scanpix

NTF presiserer at de ikke boikotter TV2

Det stemmer ikke at Norsk Toppfotball oppfordrer til boikott av TV2. Det presiserer interesseorganisasjon for klubbene i Eliteserien og OBOS-ligaen.

FOTBALL: Det er feilaktig at NTF oppfordrer til boikott av TV2. Det er imidlertid ikke naturlig å bidra til programmet FotballXtra slik TV2 praktiserer det nå, og oppfordringen gjelder selvfølgelig ikke TV2 generelt, lyder det i en pressemelding fra organisasjonen torsdag ettermiddag.

«Et enstemmig styre i NTF har oppfordret sine medlemmer til lojalt å støtte oppunder og følge de rettslige skritt som NTF og NFF ved Fotball Media har iverksatt for å sikre våre kommersielle rettigheter».

Styret presiserer at det er iverksatt ryddige, rettslige prosesser som løper i saken, og vil avvente utfallet av disse.

Les også: Norsk Toppfotball vil nekte eliteseriespillere å stille i TV2