Siste:

Kopervik og Åkra braker sammen på lørdag

Lørdag ettermiddag er det duket for det store hatoppgjøret i karmøyfotballen. Da møtes nemlig Åkra og Kopervik til lokalderby på Åkra stadion. Vi tok den verbale forhåndskampen i studio.

FOTBALL: – Foran et lokaloppgjør for noen år tilbake nektet den ene treneren å møte den andre i studio før kamp. Det sier litt om forholdet mellom klubbene, flirer åkras rutinerte lagleder Asbjørn Sevland.

Begge lag har fått en grei sesongstart og står med fire poeng hver etter to kamper, før «slaget om Karmøy».

I videovinduet over kan du se hvem som vinner den verbale duellen på forhånd. Dessuten må du få med deg reportasjen om FKHs lagbilde-fotografering på stadion. Her spiller nemlig FKH- og åkratrener Karl Oskar Emberland hovedrollen uten å være tilstede…