– E ´kje eg sexy, Knut? – Hnytt

Siste:

– E ´kje eg sexy, Knut?

Karin Berndtsson hadde ikledd seg sin frekkeste genser i og med at dagens 17.30-utgave var den siste for den frodige karmøybuen og hennes panelmakker Frode Skogøy. For å trekke ned snittalderen inviterte vi også russepresidenten på HTG, Benedicte Flengstad, til dagens sending.

17.30: Nyhetstemaene som tas opp til debatt i dag er blant annet utdelingen av rasistisk propaganda på fire haugesundskoler. Det er skolene Gard, Hauge, Austrheim og Haraldsvang som har fått ubedt besøk. På Hauge ble seansen til overmål filmet.

I tillegg prater vi med en haugesundskvinne som kjenner godt til det rumenske tiggermiljøet i byen. Du får også møte samboerparet som ønsker å skape en «mobbesentral» på vest-Karmøy.

Dessuten dreier det seg om opprustingen av Sundvegen, rydding i Haugesund sentrum, «Vikingane» del to og fenomenet russesex.