Norsk Toppfotball vil nekte eliteseriespillere å stille i TV 2 – Hnytt

Siste:

BLIR NEKTET Å STILLE OPP: Jostein Grindhaug blir nå nektet å være med i neste utgave av fotballprogrammet på TV 2.
BLIR NEKTET Å STILLE OPP: Jostein Grindhaug blir nå nektet å være med i neste utgave av fotballprogrammet på TV 2.
Arkivfoto

Norsk Toppfotball vil nekte eliteseriespillere å stille i TV 2

Norsk Toppfotball sendte i dag ut en instruks til lagene i Eliteserien om ikke å stille opp i TV 2s FotballXtra.

FOTBALL: Før påske tok Fotball Media, som har solgt eliteserierettighetene til Discovery, ut stevning mot TV 2 for å stoppe målshow fra Eliteserien i FotballXtra. Nå stoppes også spillere, trenere og ledere i norsk fotball fra å være gjester i Davy Wathnes program, skriver M24.

– Her blander fotballen kortene. Pengene rår, ikke ytrings- og pressefriheten. Det kjøret Discovery og fotballen kjører er lite profesjonelt, sier TV 2s nyhets- og sportsredaktør Jan Ove Årsæther til NTB onsdag kveld.

Vålerengas suspenderte stopper, Jonatan Tollås Nation, var gjest hos Wathne 2. påskedag. Det skapte reaksjoner i Discovery-leiren. Nå blir Jostein Grindhaug i FK Haugesund nektet å være med i neste utgave av fotballprogrammet.

– Det stemmer. Jeg trodde knapt det var sant da jeg fikk høre om mailen fra Norsk Toppfotball. Dette er en boikott som vi bare ser i mindre modne demokratier, sier TV 2-redaktør Jan Ove Årsæther til NTB.