Her blir Daniel overrasket med tidenes gavedryss – Hnytt

Siste:

Her blir Daniel overrasket med tidenes gavedryss

Motocross-sesongen ble ødelagt for Daniel da han brakk begge armene like før påsken. Astri Pedersen kjenner ikke 13-åringen, men muntret han opp med ny trampoline, billetter til Tusenfryd og kilovis med smågodt.

STORD: Forrige uke fortalte Hnytt om Daniel Sagvaag som brakk begge armene og fikk hjernerystelse etter en motocross-ulykke kun to uker før sesongstart. 13-åringen er vestlandsmester i motorsporten, men som følge av skadene går han nå glipp av halve sesongen.

Les: Brakk begge armene – fikk 25 000 likes

Astri Pedersen fra Haugesund var en av de som fikk med seg saken om Daniel. Hun bestemte seg raskt for å muntre opp 13-åringen.

– Å glede andre er det beste jeg vet – spesielt barn, forteller hun.

– Det er utrolig snilt

Astri tok dermed kontakt med Daniels mamma som fortalte at sønnen ønsket seg en trampoline. I tillegg har han lenge hatt en drøm om å få reise til Tusenfryd. Tirsdag tok Astri turen til Stord for å overraske Daniel med tidenes gavedryss.

– Det er utrolig snilt, og jeg kan nesten ikke tro det, sier Daniel.

Dette er ikke første gang Astri Pedersen gjør noe for å glede andre. Haugesunderen driver organisasjonen ‹‹Hjerte for mennesker›› og har som formål å hjelpe enkeltmennesker og familier har vært utsatt for sykdom, ulykker eller skjevheter i samfunnet.

Dramatisk fall

Det var på palmesøndag ulykken skjedde, da Daniel var på Bømlo for å trene til sesongstart og feilberegnet et hopp. På Haukeland fikk han påvist tre brudd i armene og hjernerystelse.

– Det var på et stort hopp. Han for fremover i luften og landet på hodet og hendene først, sier faren Frode Sagvaag.

Den dramatiske hendelsen har likevel ikke skremt Daniel fra å drive på med den adrenalinfylte aktiviteten.

– Jeg husker ingenting fra selve ulykken, og gleder meg egentlig bare til jeg kan konkurrere igjen, sier den tøffe 13-åringen. 

Se Daniels reaksjon da han blir overrasket med gavedrysset i vinduet over