I kveld ble Gunn (38) hedret av idrettsrådet – Hnytt

Siste:

Privat

I kveld ble Gunn (38) hedret av idrettsrådet

Tildelt prisen som årets ildsjel i Karmøy.

HEDRET: Gunn Waage Lien fra Kolnes IL ble mandag kveld tildelt prisen som årets ildsjel i Karmøy, under årsmøtet i Karmøy Idrettsråd.

Waage som opprinnelig kommer fra Sogn har vært aktiv i idrettslaget på Kolnes i 14 år.

Begrunnelsen for tildelingen er følgende:

«Det finnes ikke maken til Gunn. Hun stiller opp over alt med et smil, problematiserer ingenting, og er veldig lite opptatt av å ta æren for ting, selv om hun hadde fortjent det.

I 2016-sesongen har Gunn vært trener for G11-laget i fotball, dugnads-/sosialansvarlig for minst to andre fotballag, trener i innebandy for G4.-6. klasse, og pro motor for trimgruppene i innebandy. Tidligere har hun vært trener i idrettsskolen i flere år. Gunn er ikke bare trener. Hun stiller på fellesdugnader, tar ansvar for å få arrangementer i havn, tar initiativ, og er med andre ord en uvurderlig ressurs for Kolnes IL.

I tillegg til å være med på omtrent alt som skjer i idrettslaget, er hun engasjert i dugnadsarbeidet for Kolnes Grendahus, lager gjerne quiz til pubkvelder, hjelper til med barne- og ungdomsteatret på Kolnes (som hun for noen år siden var instruktør for), og er den aller ivrigste blant Heilårsbadarane på Kolnes, som bader i Førresfjorden året rundt. Og når hun ikke gjør alt dette, sykler hun gjerne Hårfagrerittet, deltar i Ironman, eller synger et stev», opplyser idrettsrådet.