– De andre får konkurrere om plassen – Hnytt

Siste:

– De andre får konkurrere om plassen

FKH-veteranene Tor Arne Andreassen og Vegard Skjerve er klare for sesongstart.

SPORT: Tor Arne Andreassen slet med ryggen i deler av fjorårets sesong, men har trent knallhardt i vinter og vært en solid midtstopper gjennom hele oppkjøringen. Under oppholdet på La Manga fikk veteranen problemer med ryggen igjen. Likevel er han optimistisk og satser på å være tilbake igjen på trening snart.

– Det går bedre nå. Målet er å være klar til treningskampen mot Sandnes på søndag, så får vi bare se hvordan ryggen responderer på treningen. Jeg håper uansett å være klar til serieåpningen, sier Andreassen.

– Vi har bedre spillere nå enn tidligere

Blant fansen har det i den siste tiden vært knyttet stor spenning rundt FKHs midtstoppersituasjon. Klubbens nysignering, Bruno Soares, sliter fremdeles med en korsbåndsskade og vil derfor ikke være klar til seriestart. Dermed er det Fredrik Pallesen Knudsen, Vegard Skjerve og Tor Arne Andreassen det står på.

– Vi har to som kan gjøre en god jobb i første omgang, så får vi satse på at Tori er klar snart. Jeg skal i hvert fall spille, så får de andre konkurrere om plassen, smiler Vegard Skjerve.

FKH-spillerne har virkelig troen på at denne utgaven blir enda bedre enn tidligere årganger.

– På papiret har vi bedre spillere enn vi har hatt tidligere. Men det nytter ikke å ha masse gode enkeltspillere, hvis vi ikke spiller på lag. Så det blir utfordringen nå, og vi har fremdeles to uker på oss på å smi det skikkelig inn, sier Tor Arne Andreassen.

Se hele intervjuet med Vegard Skjerve og Tor Arne Andreassen over