Kollegaene syntes «Tore på sporet» var forferdelig – Hnytt

Siste:

Kollegaene syntes «Tore på sporet» var forferdelig

Mye har skjedd siden første episode av «Tore på sporet» ble sendt på NRK i 1996, og på lørdag fortalte programleder Tore Strømøy de oppmøtte på Tysværtunet om forskjellige opplevelser han har hatt opp gjennom årene.

UNDERHOLDNING: Programmet «Tore på sporet» har jevnt over levert gode seertall siden oppstarten i 1996, men selv om programmet slo an blant folket var det en heller lunken mottakelse programleder Tore Strømøy fikk av pressen.

– I starten var det mange av mine kollegaer i pressen som syntes det var noe forferdelige greier, forteller Strømøy, og legger til:

– Men slik har det aldri vært for folket. Det er fortsatt et program som hele familien ser på.

Se intervju med Strømøy over.