Siste:

Per Inge Torkelsen OG "Løgnaslaget" er klar for Haugesund fredag kveld. Her fra den røde løperen før  Komiprisen 2016 blir delt ut i Bergen. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
Per Inge Torkelsen OG "Løgnaslaget" er klar for Haugesund fredag kveld. Her fra den røde løperen før Komiprisen 2016 blir delt ut i Bergen. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

«Nazifrisøren» til Haugesund

Det omdiskuterte revynummeret blir en del av Løgnaslaget sitt show i Haugesund i kveld.

KULTUR: – Vi ser ingen grunn til å endre teksten på grunn av en hårsår frisør. Vi må ikke la den type høyrevridde mennesker få sensurere oss, sier Per Inge Torkelsen.

Han lover at det mye omtalte revynummeret om «Nazifrisøren» blir en del av «Løgnasevangeliet» som spilles for en utsolgt forestilling i Festiviteten.

Les også: Ett spørsmål til Løgnaslaget

Bedre stemning

Torkelsen forteller at Løgnaslaget er uthvilt og klar for scenen i Haugesund etter alt oppstyret og rettsak den siste tiden.

– Jeg har veldig lyst å spille i kveld. Det har blitt en enda bedre stemning når det gjelder dette nummeret, – enda bedre enn da det startet, sier Torkelsen.

Han forteller at publikum i starten var noe lunken i sin respons av nummeret i starten, men at stemningen har tatt seg betraktelig opp etter mer enn 50 show og omfattende mediedekning.