Blir ny kulturhusleder – Hnytt

Siste:

Arkivfoto: Roger Pedersen blir kulturhusleder på Norheim.
Arkivfoto: Roger Pedersen blir kulturhusleder på Norheim.

Blir ny kulturhusleder

Etter 20 år i skoleverket starter gitarist Roger Pedersen i ny jobb som kulturhusleder på Norheim.

NORHEIM: – Det blir vemodig å forlate gode kolleger og fantastisk flotte elever. Samtidig skal det bli godt å gjøre noe helt annet også. Jeg vet de har gjort en svært god jobb på Norheim kulturhus, så den første oppgaven min blir å sette meg inn i dette. Heldigvis har jeg en god mentor i avgående kulturhusleder Torhild, forteller han.

– Selv om jeg sikkert er mest kjent for å drive med musikk, så favner kulturbegrepet og jobben som kulturhusleder mye mer enn det, legger han til.

Han starter i den nye jobben førstkommende mandag, men vil i en liten periode være både på kulturhuset og på Skudenes ungdomsskole hvor han nå jobber som lærer.