Vil skaffe seg jobb uten NAV-hjelp – Hnytt

Siste:

Vil skaffe seg jobb uten NAV-hjelp

Gunnar Vierdal har bare gått arbeidsledig i fjorten dager. Likevel begynner han å bli utålmodig etter å finne seg ny jobb. Det har han tenkt å greie på egen hånd..

HAUGESUND: – Jeg hadde fast jobb på Aibel i fem år før det ble dårligere tider. Nå er jeg ferdig med ett års vikariat hos Westcon Løfteteknikk, og håper at jeg snart får jobbnapp igjen, sier 31-åringen fra Haugesund.

For en uke siden la han ut en personlig jobbsøknad på sin egen Facebook-profil, der han blant annet nevner at han har mastergrad i industriell teknologi og en bachelorgrad som maskiningeniør. Dessuten skader det jo ikke med erfaring som badevakt og avløser på gard…

– Jeg har ikke lyst til å trø ned dørene på NAV, og vil derfor prøve å skaffe meg jobb selv, sier den initiativrike haugesunderen.