– Vi må fokusere på politikken – ikke personen Donald Trump – Hnytt

Siste:

– Vi må fokusere på politikken – ikke personen Donald Trump

CNN-stjernen Richard Quest har inntatt Scandic Maritim i Haugesund.

HAUGESUND: En av verdens mest anerkjente næringslivsjournalister holder i dag foredrag under Haugalandskonferansen. Engelskmannen Richard Quest jobber hos CNN i New York, og har gjennom programmet Quest Means Business skaffet seg en stor tilhengerskare. Han skal gi publikum sin vinkling på internasjonale hendelser som Donald Trump, Brexit og andre aktuelle begivenheter som vil prege verdensbildet i år.

– Spørsmålet vi behøver å stille lyder som følger: Er ting egentlig så ille som vi tror de er? Vi må fokusere på politikken –ikke personen Donald Trump. Personen vil gjerne twitre 140 tegn som leder mediene på villspor. Ting er nok ikke så ille som vi tror, men de er ikke bra heller, sier Richard Quest til TV Haugaland.

Se hele intervjuet i vinduet over