Siste:

Foto: Øystein Merkesvik

53 år gammel mann fra Karmøy omkom i ulykken

Det var en 53 år gammel mann hjemmehørende på Karmøy som omkom i frontkollisjonen med en lastebil ved Eide-tunnelen på Karmøy like før klokka ni torsdag morgen.

KARMØY: Ulykken skjedde nord for tunnelen mellom Eide og Bygnes klokka 08.56. 53-åringen kjørte nordover, mens lastebilen kjørte sørover da personbilen havnet i feil kjørebane. Luftambulanse ble rekvirert, men mannens liv stod ikke til å redde.

– Spor på stedet, bilens plassering og vitneforklaringer tilsier at personbilen 53-åringen kjørte kom over i motsatt kjørebane og traff lastebilen i fronten, sier Håkon Tornes, operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt.

Fv. 47 var stengt fram til klokka 15.15, mens krimteknikere og ulykkesgruppa fra Statens vegvesen gjorde sine undersøkelser.