Puss opp mindre, kom deg ut i hagen – Hnytt

Siste:

Puss opp mindre, kom deg ut i hagen

Irene Jacobsen og Kari Nygaard oppfordrer også folk til å lage seg en hage hvor du kan gå barbeint.

BOK: «Barbeinthagen» er og tittelen på boken som de lanserer onsdag.

–Skap din egen barbeinthage – en grønn oase med vakre blomster og glade mennesker. I hagen kan du være til stede i øyeblikket, nyte naturen og koble av. Men du trenger kunnskap for å lage dette deilige fristedet. Denne hageboka kombinerer det praktiske med inspirasjon. Her får du alt du trenger fra planlegging, dyrking og plantevalg, til stell og kos.

Det er forfatterne selv gjennom 10-15 års erfaring med egen hage som danner grunnlaget for boka.

–Nordmenn er ville etter å pusse opp innvendig. Vi synes at folk skal flytte den energien ut i hagen smiler Irene og Kari. Straks klar for å starte på en ny sesong i egen hage, og forhåpentligvis å ha inspirert andre til det samme.

Se mer fra boka og intervju med forfatterne i vinduet over.