Helin (25) har 190 000 følgere på Instagram – Hnytt

Siste:

Helin (25) har 190 000 følgere på Instagram

Det er ikke bare Hollywood-stjerner som kan skinne i Instagram-universet. Helins hårfrisyrer har blitt en hit verden over.

KARMØY: Helin Ali jobber som frisør på Karmøy og har til nå fått hele 190 000 følgere på mindre enn ett år. 25-åringen har i løpet av denne perioden nærmest daglig publisert innlegg som handler om hår.

– Før- og etter-videoene av kundene mine er helt klart de mest populære.  Bare etter noen måneder skjønte jeg at dette kom til å ta av. Så jeg bare fortsatte å legge ut det følgerne mine ville ha samtidig som jeg brukte masse hashtags, forteller Helin.

Hun er opprinnelig fra Kurdistan, men flyttet til Haugalandet tidlig i tenårene. Hår, sminke og skjønnhet har vært en stor interesse så lenge hun kan huske, og Helin var derfor aldri i tvil om hva hun skulle bli. Nå jobber hun hos Storesund Frisør både på Torvastad og Norheim – noe hun trives svært godt med.

– Jeg synes det er knallkjekt å jobbe som frisør, og elsker virkelig det jeg driver med, forteller hun.

Tjener penger på hobbyen

Det er ingen tvil om at det er tidkrevende å være populær på Instagram, men Helins hobby har definitivt gitt mersak. Blir en stor på Instagram, åpner det seg også muligheter til å tjene penger.

– Jeg blir sponset og tjener litt på enkelte innlegg. Jeg bruker veldig mye tid på dette, men det er definitivt verdt det, sier hun.

Se videoreportasje med Helin over