Denne filmen skal skape turistboom på Karmøy – Hnytt

Siste:

Denne filmen skal skape turistboom på Karmøy

Filmskaper Oddbjørn Austevik har nå offentliggjort sin nye reklamevideo for Karmøy. Med idylliske og stemningsfulle bilder fra hele øya håper han turistene skal oppdage alt kommunen har å by på.
Filmskaper Oddbjørn Austevik håper filmen kan øke antall besøkende. Foto: Privat/Facebook.

TURISME: Innspillingen av filmen startet i april i fjor, og i slutten av september presenterte han de første klippene for kommunen. I november gikk formannskapet inn for å bruke 100.000 kroner på filmen for å bygge opp kommunens omdømme.

– Jeg har lagt vekt på å vise Karmøy fra sin beste side, enten det er fint vær eller ekstremvær. Jeg har ønsket å holde et profesjonelt nivå på fotodelen. Dette har medført at jeg har besøkt stedene jeg filmet opp til flere ganger for å få det rette lyset på den rette plassen. Jeg hadde lyst at hvert enkelt bilde skulle være estetisk vakkert, eller tilføre noe nytt til historien, forteller Austevik.

Vil skape stolthet

Med dette håper han at de 14 minuttene filmen varer ikke skal føles som kjedelige, men tvert om vise alt det vakre Karmøy har å by på.

– Jeg håper at filmen skal bidra med å vise hvor utrolig mye fint det er å se her, og hvor mange spennende plasser man kan dra og utforske. Kanskje mange drar ut på tur etter å ha sett denne filmen, det hadde vært stas. Kanskje den også kan gi litt stolthet for oss som bor her fast, eller øke litt antall på besøkende. Jeg synes at filmen er en fin introduksjonsfilm om man vurderer å besøke eller flytte til Karmøy, sier Austevik.

Se den nye filmen i sin helhet i videovinduet over. Foto: Oddbjørn Austevik.