Mette fra Haugesund er Norges beste reiseblogger – Hnytt

Siste:

REISEBLOGG:  Mette Solberg Fjeldheim forteller om overveldende, flott natur på Færøyene.
REISEBLOGG:  Mette Solberg Fjeldheim forteller om overveldende, flott natur på Færøyene.
Privat

Mette fra Haugesund er Norges beste reiseblogger

Hun reiser med mannen sin eller alene. Det vil si helt alene reiser hun aldri, alle som vil kan bli med henne på reiselykke.com.

REISELIV: For 43 år gamle Mette Solberg Fjeldheim er delt reiselykke dobbel reiselykke. På bloggen sin reiselykke.com deler hun opplevelser og bilder på en måte som kan vekke reiselysten hos selv den mest stedbundne. Og i helga ble hun kåret til Norges beste reiseblogger under Reiselivsmessen i Oslo.

Juryen, som bestod av Dagbladet Reise, Travel News og Jannecke Wedeen fra TV3 og reismedbarn.no, sa følgende om reisebloggen.

”Bloggen har stor variasjon, er brukervennlig og oversiktlig inndelt. Den har helt nydelige bilder og designet er inspirerende og fresht. Bloggen har en personlig touch, uten at den oppleves som navlebeskuende. Og – kanskje viktigst av alt; den vekker reiselysten!”

Har alltid likt å reise

43-åringen skriver  reiseblogg på sjette året, men har alltid elsket å reise.

– Ja, jeg er en aktiv reisende, i fjor var jeg i 14 ulike land.

Noen av reisene går til steder hun har vært før.

– Jeg reiser med andre referanser enn da jeg var yngre, men med samme nysgjerrighet. Jeg liker veldig godt å møte folk og oppleve nye kulturer.

På spørsmål om hvilken reise hun per i dag har best minner fra trenger hun ikke tenke seg lenge om.

– Sri Lanka! Vi var der i starten på 2016, og syntes det var et fantastisk land å reise rundt i. De har så mye, – åtte steder på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarv, vakker natur og dyreliv, flotte mennesker og god mat. Det var et veldig eksotisk og mangfoldig land å besøke.

Reiselykken

Mette Solberg Fjeldheim blir rett og slett lykkelig av å reise, og av å dele reiselykken med andre. Bloggen hennes, reiselykke.no, vant i konkurranse med seks andre nominerte og fikk også flest stemmer blant folk flest, som kunne stemme helt frem til juryens avgjørelse.