Siste:

Fra venstre: Frank Vikingstad i SYSCO, Aaron Merry og Øyvind Larsen fra Bicon. Foto: Privat
Fra venstre: Frank Vikingstad i SYSCO, Aaron Merry og Øyvind Larsen fra Bicon. Foto: Privat

Sysco styrker laget

IT-selskapet Sysco kjøper det Oslo-baserte analyseselskapet Bicon.

I følge en pressemelding kjøper karmøyselskapet Sysco 100 prosent av aksjene i Bicon.  Samtidig gårde tidligere eierne i analyseselskapet inn på eiersiden i Sysco. Bicon er i følge pressemeldingen en av de ledende spesialistene innen business intelligence, big data, avansert analyse og data warehousing.

Bicon er bare et av flere selskap som er blitt kjøpt opp av Syco det siste halve året. I slutten av fjoråret kjøpte karmøyselskapet Enfo Analytics

– Vi er i ferd med å lage et selskap med en uslåelig kombinasjon mellom SYSCOs posisjon i kraftbransjen og tunge Oracle-kompetanse, Bicons spesialistkompetanse innen big data, samt Enfo Analytics kompetanse innen algoritmer og automatisering. IT-bransjen er inne i den største omstillingen noensinne og Bicon er et av de miljøene som virkelig har investert i ny kunnskap. Til sammen blir dette den beste mulige kompetansepakken for å digitalisere kraftbransjen – sier Frank Vikingstad, adm.dir SYSCO AS.

Bicon har i dag 20 ansatte og omsetter for om lag 30 millioner kroner.