Har fått enkeltbidrag på 50 000 – Hnytt

Siste:

KRONERULLING: Like før jul fortalte støttespiller Finn Helge Quist og Jens Egil Vikanes om den planlagte immunterapien. Foto: Arkiv
KRONERULLING: Like før jul fortalte støttespiller Finn Helge Quist og Jens Egil Vikanes om den planlagte immunterapien. Foto: Arkiv

Har fått enkeltbidrag på 50 000

Støttegruppen for kreftsyke Jens Egil Vikanes er nå over halvveis til målet på to millioner i kronerullingen for immunterapi.

KRONERULLING: I tillegg til at innsamlingen har passert én million kroner, har det også kommet en enkeldonering på 50 000 kroner. Støttegruppa vil ikke ut med hvem dette er, men er svært takknemlige.

– Dette er et stort og viktig bidrag, som flytter Jens Egil nærmere mot det han ønsker seg mest av alt: Å komme i behandling med helt nye medikamenter, som gir ham håp og en fair` og reell sjanse til et langt og godt liv med hans nærmeste familie og venner, skriver støttegruppen.

– Vi vet ikke riktig hvilke ord vi skal bruke, men på vegne av Jens Egil og Støttegruppen sier vi tusen takk for støtten som allerede er gitt. Det er overveldende å se givergleden på hele Haugalandet og landet for øvrig, skriver Støttegruppen for Jens Egil Vikanes på Facebook.

Etter at innsamlingen nå har passert én million kroner, er det penger til å gå over i en ny fase i prosessen. Innen to uker skal Jens Egil besøke klinikker nedover i Europa for konsultasjon, slik at de kan presentere detaljerte behandlingsplaner.

– Etter dette første besøk på klinikkene, vil alt ligge klart til den dagen målet for kronerullingen er nådd. Når målet på 2 million er nådd, setter vi Jens Egil på flyet umiddelbart, og da ikke for å besøke klinikkene og få oppdatert behandlingsplan, men for å starte selve behandlingen.

Støttegruppen har flere planer enn bare immunterapi, og hver av planene innebærer hver sin klinikk.