Kjell Gunnar Larsen anker – Hnytt

Siste:

Kjell Gunnar Larsen. Foto: Arkiv
Kjell Gunnar Larsen. Foto: Arkiv

Kjell Gunnar Larsen anker

Hovedtiltalte i SOS Rasisme-saken, Kjell Gunnar Larsen, anker deler av dommen som falt 2. november.

SOS RASISME: På det tidspunktet ville ikke Larsens forsvarer Erik Lea kommentere hvorvidt det ville bli levert anker på dommen. Nå ønsker de å prøve deler av dommen for lagmannsretten, skriver Haugesunds Avis.

– Vi anker over lovanvendelsen og rettsanvendelsen på bedrageripostene på «medlemsjuks». Vi mener det skal være frifinnelse når det gjelder alt «medlemsjuks», sier Lea til avisa. De melder også at Trond Thobjørnsen fra Oslo vil anke, uten at hans forsvarer vil gå inn i hvor omfattende anken blir.

Mer om SOS Rasisme-saken:

– Han var en autoritær hovedperson

– Alle åtte dømt i SOS Rasisme-saken

14 mill. i utgifter for SOS-rasisme saken