Aase Simonsen har fått seg ny jobb – Hnytt

Siste:

Arkivfoto

Aase Simonsen har fått seg ny jobb

Tidligere karmøy-ordfører Aase Simonsen blir ny markedssjef i Norwegian Maritime Services (NMS).

ARBEIDSLIV: Simonsen måtte gå av som ordfører i Karmøy etter forrige kommunevalg. Nå har hun fått seg ny jobb som salgs- og markedsansvarlig i Norwegian Maritime Services.

– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang i stillingen. Dette er et arbeid jeg har god kjennskap og erfaring fra tidligere, sier Simonsen.

Den tidligere ordføreren er fremdeles svært aktiv innen politikken og sitter både i fylkestinget i Rogaland og som representant i Karmøy kommunestyre. Simonsen mener de politiske vervene har vært utfordrende i jobbjakten.

– For meg har det vært viktig å kunne kombinere politiske verv og en eventuell jobb. Denne stillingen gir meg nok fleksibilitet til å gjøre begge deler, sier Simonsen.

Allerede fredag i neste uke begynner hun i stillingen som salgs- og markedssjef i NMS. Stillingsprosenten er foreløpig på mellom 30 og 40 prosent.

NMS har i dag rundt 300 ansatte på land og til havs. Daglig leder og eier John Ståle Egge er tilfreds med nyansettelsen.

– Aase er ei rivende dyktig dame som har mye å bidra med. Hun har lang erfaring og er et kjent ansikt. I tillegg har hun et solid nettverk og meget god kunnskap om politiske prosesser, sier Egge.