Gamle kaien i Skudeneshavn blir ny – Hnytt

Siste:

Gamle kaien i Skudeneshavn blir ny

Drømmen til Eli og Knut er at det igjen skal bli gjestgiveri i de gamle husene de eier i sommerbyen. Oppussingen er godt igang selv om det enda er et stykke igjen til de kan åpne. Bak lag på lag med gammel tapet og maling har litt av hvert dukket opp.

HELG: Det er to datoer i årene framover som blir viktige for Eli Margrete Stølsvik og Knut Arne Nygaard. i 2020 er huset på kaien 300 år, og i 2021 er det 250 år siden stedet fikk kongelig bevilling for å ta imot gjester.

Da er håpet og planen at dere drøm skal stå klar, nytt liv på gamle kaien i Skudeneshavn med renovert og gjenoppstått gjestgiveri.

Bli med på en omvisning i videovinduet over.

LES OGSÅ : Lager gjestgiveri i Skudeneshavn.

LES OGSÅ : Møtte hverandre på nettet.