– Livet er for kort til å hate seg selv – Hnytt

Siste:

– Livet er for kort til å hate seg selv

Det sa toppblogger Sophie Elise Isachsen da TV Haugaland intervjuet henne før hun skulle på scenen under Etnemarknaden.

ETNE: De siste årene er Sophie Elise Isachsen blitt et velkjent navn i norsk offentlighet. Hun er kjent som en av Norges største bloggere, og har rundt 60 tusen klikk daglig. Hun har klart å sette dagsorden på en rekke saker, alt i fra palmeolje i påskeegg til flyktningskrisen og rasisme. I anledningen Etnemarknadens talkshow var hun på besøk. Selv sier hun at Etne er en plass hun ikke hadde tenkt på å besøke.

– Det er jo et sted jeg ikke hadde tenkt på å dra til av meg selv. Jeg liker å møte leserne mine rundt omkring i Norge, og når jeg fikk muligheten til å reise et annet sted enn de typiske byene, da grep jeg muligheten, smiler toppbloggeren.

Se hele intervjuet med Sophie Elise ovenfor!