Vil bli størst innen CrossFit på Haugalandet – Hnytt

Siste:

SPORTY HAUGALENDINGER: Sjekk hvem feiret CrossFit Verftets 1-årsdag med tung løfting.
Foto: Elizabeth Huanca Vold

Vil bli størst innen CrossFit på Haugalandet

– På ett år har vi blitt nesten 100 medlemmer og driver en bedrift med sunn økonomi, forteller daglig leder ved Crossfit Verftet, Andreas Askeland. 

CROSSFIT: Ett år siden har gått siden CrossFit Verftet åpnet dørene for første gang i Haugesund. Daglig leder Andreas Askeland kunne ikke vært mer glad for at han fulgte drømmen om å starte Haugalandets eneste rene CrossFit-senter.

– Det har vært et utrolig kjekt år der vi har blitt kjent med så mange flotte mennesker. Vi kom fort i gang med 50-60 medlemmer, og nå har vi nesten 100 personer som betaler regningene våre hver måned, sier Askeland fornøyd

Nå gleder han seg til fortsettelsen, og har satt seg et klart mål.

– Vi skal jobbe beinhardt til vi er den største aktøren på Haugalandet som driver med CrossFit.

Ingen speil på senteret

Den populære treningsmetoden bygger på prinsippet om alltid å trene variert, med høy intensitet og med funksjonelle bevegelser og øvelser. Øktene skaleres slik at de passer for alle, uavhengig av alder og fysisk form.

– Ettersom vi er det eneste rene CrossFit-senteret på Haugalandet, er fokuset vårt 100 prosent på denne treningformen. Her skal alle medlemmer få god oppfølging, sier Andreas Askeland.

CrossFit Verftet ønsker å fokusere på prestasjon, og ikke på utseende. Det finnes ingen speil på senteret, bare en tavle hvor en skriver ned dagens økt og resultater.
– Vi er opptatt av å ha en god helse – ikke hvem som har den beste sixpacken. CrossFit er en treningsform som handler om hva kroppen din kan gjøre og som hjelper deg i hverdagen, sier Askeland.

– Vi er som en familie

Men det som står høyest på listen til Verftet er felleskapet. Uavhenging av fysisk form og treningsbakgrunn, jobber medlemmene sammen for å oppnå sine individuelle målsetninger.

– Vi er som en sunn familie som passer på hverandre. Alle er likestilte og velkommen, sier Askeland.

Både haugalendinger, bergensere og siddiser samlet seg nylig på Verftet for å feire den sporty 1-åringen. Her ble det fest, kake og selvsagt ulike konkurranser innen CrossFit. Se video fra eventet i vinduet over.

Foto og redigering: Elizabeth Huanca Vold