Hajradinović forlenger med FKH – Hnytt

Siste:

FORTSETTER I FKH: Harris Hajradinović
FORTSETTER I FKH: Harris Hajradinović
Samuel Merkesvik

Hajradinović forlenger med FKH

FK Haugesunds bosniske midtbanespiller har forlenget låneoppholdet i FK Haugesund med ytterligere et år.

FKH: Haris Hajradinović satte i formiddag navnetrekket sitt på en ny kontrakt med FK Haugesund som innebærer at midtbanespilleren lånes ut fra belgiske KAA Gent i ytterligere et år. Opprinnelig låneavtale utløp denne sommeren, men den nye avtalen innebærer at bosnieren forblir FKH-spiller frem til og med 30. juni 2017.

Daglig leder i FK Haugesund Eirik Opedal er svært godt fornøyd med at 22-åringen nå blir værende i klubben i ytterligere et år.

– Haris har vært en viktig spiller for oss i vårsesongen og vi ønsket av den grunn å forlenge låneoppholdet. Vi er svært godt fornøyd med at vi kom til enighet med Gent og at Haris selv ønsket å bli værende.

Hajradinović har etter ankomsten i vinter spilt 12 Tippeliga-kamper for FK Haugesund og tegnet seg for to mål og fire målgivende pasninger. Foruten Gent har den bosniske U21-landslagsspilleren tidligere spilt for slovakiske Trenčín, kroatiske Inter Zaprešić og de to klubbene Željezničar og Olimpic i hjemlandet.