Carmen traff Haugesund – Hnytt

Siste:

Kjell Magnus Sandve i rollen som José og Lene Rudbæk Romseland i rollen som Carmen. Arkivfoto
Kjell Magnus Sandve i rollen som José og Lene Rudbæk Romseland i rollen som Carmen. Arkivfoto
Grethe Nygaard/Haugesund Teater)

Carmen traff Haugesund

I kveld er siste mulighet til å få med seg opera-suksessen i Festiviteten. Det har vært utsolgt på alle forestillingene til nå, i kveld kan du være heldig å sikre deg billett i siste liten da det er noen få ledige igjen.

CARMEN: – Det har vært bare helt fantastisk forteller en entusiastisk hovedrolleinnehaver og oversetter Lene Romseland. Helt fantastisk stemning både i salen og på scenen, jeg tror vi aldri har vært mer fornøyd med noen oppsetning enn akkurat Carmen smiler hun.

Til den norske opera til høsten

Romseland kan også fortelle at hun til høsten setter kursen mot Oslo og landets hovedscene for opera. Det er i mesterverket til komponist Benjamin Britten, «War Requiem», at vår lokale operastjerne har fått en plass i operakoret.

Før det skal hun på turné med Carmen materialet sammen med to av de andre solistene.

-Vi skal rundt til hele Haugalandet i samarbeid med «Den kulturelle spaserstokken», vi skal spille på alders- og sykehjem for alle de som ikke hadde anledning til å ta turen til Festiviteten. Det blir en miniversjon med de mest kjente musikkstykkene fra Carmen.

Avslutningsvis spør vi om Haugesund Kammeropera allerede nå vet hva som blir neste store oppsetning?

-Vi er allerede igang med å planlegge neste års oppsetning, flere forslag er oppe, men vi har ikke landet på hvilken opera enda.