Avaldsnes ballkunstner drar til Kina – Hnytt

Siste:

Foto: Avaldsnes IL
Foto: Avaldsnes IL

Avaldsnes ballkunstner drar til Kina

Den brasilianske ballkunstneren Debinha er tapt for Avaldsnes.

AVALDSENS: Den tekniske brasilianeren var i utgangspunktet enig med Avaldsnes om en ny kontrakt, men et lukrativt tilbud fra Kina skal ha blitt en for stor fristelse for den brasilianske måltyven. Dette bekrefter daglig leder i Avaldsnes Norvald Kaldheim til h-avis.no.

Sportslig leder og investor i Avaldsnes, Arne Utvik, forteller til avisa at klubben var enig med Debinha om en fornyet kontrakt og at de derfor trolig kunne ha presset henne til å bli værende.

– Hun hadde trolig kommet tilbake til Avaldsnes hvis vi hadde presset henne. Nettolønnen i Kina, som er fem ganger høyere enn det hun ville fått i Avaldsnes, vil nærmest berge henne økonomisk for resten av livet, sier Utvik til h-avis.no.