Overrasket ordføreren med opera-flashmob – Hnytt

Siste:

Overrasket ordføreren med opera-flashmob

Arne-Christian Mohn ble tatt på senga da flere kvinner plutselig begynte å synge rundt han på Lothe's.

HAUGESUND: Ordføreren i Haugesund skulle bare ta en kaffe på Lothe’s Himla Godt-Spiseri torsdag kveld, og ble derfor svært overrasket da de andre gjestene plutselig begynte å synge rundt han. Det var Haugesund Teater som sto bak det musikalske stuntet – først og fremst for å skape blest rundt deres neste forestilling «Carmen».

– Det morsomme er at jeg kjøpte billetter til denne forestillingen i dag, forteller ordfører i Haugesund, Arne-Christian Mohn (Ap).

En av operaverdens største klassikere settes denne våren opp av Haugesund Teater og Haugesund Kammeraopera i samarbeid med Munor og Boyes Musikkompani. I hovedrollen som tidenes opera-femme fatale finner vi Lene Rudbæk Romseland.

 

Se reaksjonen til ordføreren i videoinnslaget over