Påmeldingsrush til ”The Beast” – Hnytt

Siste:

FORBEREDELSER: Styremedlem i ”The Beast”, Hilde Therese Remø og resten av styret er godt i gang med forberedelsene til neste års hinderløp i Skudeneshavn. Nytt for i år er blant annet at det blir et barneløp i tillegg til hovedløpet.
FORBEREDELSER: Styremedlem i ”The Beast”, Hilde Therese Remø og resten av styret er godt i gang med forberedelsene til neste års hinderløp i Skudeneshavn. Nytt for i år er blant annet at det blir et barneløp i tillegg til hovedløpet.

Påmeldingsrush til ”The Beast”

Det er stor interesse for hinderløpet i Skudeneshavn til sommeren. Allerede nå er det over 210 påmeldte.

KARMØY: Multisportgruppen Achievers er godt i gang med planleggingen av løpet, som holdes 11. juni. Påmeldingen startet 1. september, og har allerede passert over 210 påmeldte. Til sammenligning var kun et par personer påmeldt på denne tiden i fjor.

Medie- og sponsoransvarlig i styret for ”The Beast”, Hilde Therese Remø, forteller at påmeldingen så langt har gått over all forventning.

– I fjor var det totalt 280 deltakere i løpet, så vi regner med at vi sprenger dette tallet ganske klart i år, sier Remø.

Gjennom ild og isvann

Det er plass til totalt 680 deltakere i løpet, som strekker seg over seks kilometer og 40 hindre. Deltakerne starter i 25 heat. Her får de testet sin fysiske og mentale styrke, utholdenhet, konsentrasjon og balanse.

– Det er lurt å melde seg på nå. Vi regner med at det blir mange flere påmeldte enn tidligere. Kanskje det til og med blir fullt. Nå før nyttår har vi også early bird-billetter, som er billigere enn de originale, så det er flere fordeler ved å melde seg på tidlig.

Styret i ”The Beast” er godt i gang med planleggingen av neste års løp.

– Løpet vil inneholde flere styrkeøvelser enn i fjor. Blant hindrene vil det være isbad, ”spider tower”, sprintkonkurranse opp tankenbakken, løfting av atlassteiner, og hopping over flammer. I tillegg vil det være en del kjente øvelser som vi også hadde i år, forteller Remø.

Noen av reglene fra i fjor er også endret på til løpet i juni.

– Før var det slik at du mistet liv dersom det var et hinder du ikke klarte å gjennomføre. Da hadde du tre liv. Til neste år blir det heller strafferunder på stedet dersom du ikke klarer å gjennomføre hinderet, forteller Remø.

Hinderløype for barn

Også nytt for neste års løp er mer nøyaktig tidtaking ved hjelp av en chip som festes ved foten, og en helt ny hinderløype for barn.

– Minihinderløypen er for barn i alderen seks til 14 år. Det vil også bli en del andre aktiviteter for de minste barna, samt side shows for publikum, forteller Remø.

Hinderløypen på Karmøy har i løpet av kort tid etablert seg som et av de største hinderløpene i Norge.

– Vi har jo toughest-løpet i Oslo, men det er et svenskt løp. ”The Beast” har vokst mye, og vi håper at det vil vokse enda mer, sier Remø.