– Ingen jul uten Hanne Krogh – Hnytt

Siste:

– Ingen jul uten Hanne Krogh

Hanne Krogh og tre tenorer holdt i går sin tradisjonsrike julekonsert i Vår Frelsers kirke.

HAUGESUND: – Det er veldig spesielt å gå opp mot alteret i denne kirken hvor jeg har opplevd så mye annet enn å stå foran publikum. Jeg blir veldig mye yngre og kjenner at jeg er hel, forteller Hanne Krogh.

Tirsdag kveld holdt hun konsert hjemme i Haugesund sammen med tenorene Thomas Ruud, Jan Erik Fillan og Kristian Krokslett. Voice of Joy var også med for anledningen, og  Vår Frelsers Kirke var fullsatt av haugalendinger som ville få med seg den tradisjonsrike julekonserten.

– Det er så koselig å samle her i Vår Frelsers. Jeg er vokst opp i denne kirken, og konserten med Hanne Krogh er en fin tradisjon. Det blir ingen jul uten, smiler Karoline Vangen.

Hanne Krogh og tenorene er ute på sin årlige juleturné i hele landet der 40 konserter skal gjennomføres på 30 dager. For syvende gang besøker de Haugesund, og det er ikke bare Hanne som føler seg hjemme i Vår Frelsers kirke.

– Selve dette rommet i Vår Frelsers kirke er for oss alle helt unikt, forteller tenorene.

Se mer i videoinnslaget over